عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود





تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395
بازديد : 6141
نويسنده : نيك گهر

نسبت‌های مالی : از ابزارهای سودمند در تعیین صورت‌های مالی شرکت‌ها به حساب می‌آید، که با در اختیار قرار دادن نسبت برخی از اقلام مهم حسابداری، درک درستی از واقعیت‌های مهم، در بازه نتایج عملیات و وضعیت مالی یک شرکت را بدست می‌دهند.

با بررسی و تحلیل نسبت‌های مالی می‌توان به آسیب شناسی فعالیت مالی یک شرکت نیز دست یافت. نسبت‌های مالی به چهار گروه عمده تقسیم می‌شوند:

  • نسبت‌های نقدینگی: این نسبت‌ها توانایی و قدرت شرکت در پرداخت بدهی‌های کوتاه مدت، در سر رسید را اندازه‌گیری می‌کنند.
  • نسبت‌های فعالیت: با این نسبت می‌توان میزان کارآیی یک شرکت را در کاربرد منابع خود اندازه‌گیری نمود.
  • نسبت‌های اهرمی: تامین نیازهای مالی از طریق ایجاد بدهی را نشان می‌دهد. در واقع این نسبت‌ها تعیین می‌کنند که شرکت تا چه حد نیازهای مالی خود را از منابع دیگران تامین نموده است.

نسبت‌های سودآوری: میزان موفقیت شرکت را در کسب سود و روش تامین آن از محل درآمد، فروش و سرمایه‌گذاری را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد.

دوستان گرامی جهت دانلود رایگان فایل اکسلی به لینک زیر مراجعه نمایید :

http://ashesab.ir/page/1/دانلود مطالب آموزشي

در صورت داشتن رمز (www.accfile.com)

بهرام نیک گهر  09127935220

گرفته شده از سایت : www.accfile.com



:: موضوعات مرتبط: حسابداري مالي , ,
:: برچسب‌ها: اکسل محاسبه نسبتهای مالی , دانلود رایگان اکسل محاسبه نسبتهای مالی , دانلود اکسل محاسبه نسبتهای مالی ,
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395
بازديد : 8981
نويسنده : نيك گهر

هرگاه هزینه سربار به واسطه یک دایره تولیدی و یا خدماتی ایجاد شده باشد و مستقیماً این هزینه به حساب همان دایره منظور شود، اصطلاحاً گفته می شود تسهیم مستقیم صورت پذیرفته است به عنوان مثال هزینه دستمزد کارکنان رستوران که مربوط به یک دایره خدماتی می باشد و یا هزینه تعمیر ماشین آلات یک دایره تولیدی که به این دایره تسهیم می گردد نمونه هایی از یک تسهیم مستقیم سربار می باشند.

تسهیم هزینه سربار براساس مبنای مناسب

هرگاه هزینه های سربار ایجاد شده دوایر مختلف خدماتی و تولیدی براساس و مبنایی معقول و منطقی با توجه به نقشی که دایره مورد نظر در ایجاد هزینه داشته است بین دوایر ایجاد کننده هزینه تقسیم گردد اصطلاحاً گفته می شود تسهیم براساس مبنای مناسب صورت پذیرفته است. آنچه که مسلم است انتخاب مبنا برای تسهیم هزینه ساده نمی باشد ولیکن برای تسهیم هزینه باید یک رابطه منطقی بین هزینه و مبنای تسهیم به دایره مورد نظر وجود داشته باشد.

مثال:  هزینه بیمه تأمین اجتماعی سهم کارفرما را باید براساس دستمزد کارکنان بین دوایر مختلف تسهیم نمود و یا هزینه اجاره ساختمان را براساس مساحت زیربنا می توان بین دوایر تسهیم کرد.

یعنی اگر هزینه اجاره کل کارخانه ۵۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد و مساحت زیربنای دایره یک ۵۰۰ متر و هزینه اجاره به شکل زیر بین دوایر تسهیم خواهد شد.

باید بدانید برخی از هزینه های سربار را می توان بر مبانی مختلفی بین دوایر تسهیم نمود که در تسهیم باید بهترین مبنا را انتخاب نمود به عنوان مثال هزینه برق مصرفی را می توان براساس کنتور یا تعداد شعله های روشنایی یا مساحت سطح زیربنا تسهیم نمود.

جهت دانلود رایگان فایل به لینک زیر مراجعه نمایید:

http://ashesab.ir/page/1/دانلود مطالب آموزشي

در صورت داشتن رمز (www.accfile.com)

بهرام نیک گهر  09127935220

گرفته شده از سایت : www.accfile.com



:: موضوعات مرتبط: مباحث مالياتي , ,
:: برچسب‌ها: مبنای مناسب تسهیم هزینه ها , جدول بهای تمام شده و تسهیم هزینه ها , دانلود جدول بهای تمام شده و تسهیم هزینه ها , دانلود رایگان جدول بهای تمام شده و تسهیم هزینه ها ,
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395
بازديد : 5952
نويسنده : نيك گهر

هر شخصیت حقوقی(شرکت) باید پس از تأسیس برای تشکیل پرونده  مالیاتی در واحد مالیاتی، اقدام کند. طبق مقررات مربوطه، شرکت تا ۲ ماه پس از تأسیس مکلف به تشکیل پرونده دارایی و پرداخت حق التمبر (مالیات) سرمایه می باشد.  تشکیل پرونده مالیاتی به معنای آن است که شرکت به سازمان امور مالیاتی اعلام نماید که چنین شرکتی تأسیس شده و طبق قانون دو در هزار سرمایه شرکت را پرداخت نماید در غیر اینصورت مشمول جریمه مالیاتی معادل دو برابر مبلغ اولیه خواهید شد. بعبارت دیگر در صورت عدم تشکیل پرونده و پرداخت حق التمبر دارایی ظرف دو ماه ، به جای ۲ در هزار ، معادل ۶ در هزار سرمایه ثبت شده باید پرداخت نمایید.

دوستان گرامی جهت دانلود رایگان فایل به لینک زیر مراجعه نمایید

http://ashesab.ir/page/1/دانلود مطالب آموزشي

در صورت داشتن رمز (www.accfile.com)

بهرام نیک گهر  09127935220

گرفته شده از سایت : www.accfile.com



:: موضوعات مرتبط: مباحث مالياتي , ,
:: برچسب‌ها: آموزش نحوه حسابداری مالیاتی , دانلود آموزش نحوه حسابداری مالیاتی , دانلود رایگان آموزش نحوه حسابداری مالیاتی ,
تاريخ : شنبه 9 مرداد 1395
بازديد : 5939
نويسنده : نيك گهر

 در صورت بیمه نشدن در محل کار در خواست بازرسی تحقیقی از هیاتهای حل اختلاف بنمایید آنها موظفند به خواسته شما عمل کنند.

کاربری در صفحه مشکلات مردم نوشته است:” با سلام من حدود یک سال در یک کارگاه کار کردم و بخاطر دریافت حق و حساب و بیمه نکردن کارفرما شکایت نمودم اما به دلیل نداشتن مدارک کافی حال نمیدانم چگونه مدارک دال بر کار در این کارگاه شکایت نمایم. البته خودم من خودم یک استعلامیه نوشته و قرار است امروز به همسایگان و اشخاصی که از کار کردن من در ان محل مطلع بودند برسانم و تایید و امضا نمایند. ایا به اندازه تحقیق ارزش دارد؟

در این زمینه روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی پاسخ داد: در خواست بازرسی تحقیقی از هیاتهای حل اختلاف کنید آنها موظفند به خواسته شما عمل کنند. درخواست خود را به صورت کتبی ارائه کنید تا نتوانند بی توجهی کنند. در بازرسی تحقیقی بازرس اداره کار به کارگاه و محلی که کارگاه در آن واقع شده مراجعه و بررسی می کند و گزارش لازم را تهیه می کند که برای اعضای هیات جنبه رسمی و قانونی دارد و عموماً مطابق آن حکم صادر می شود.

اما این استعلام که خودتان تهیه کردید ارزش چندانی ندارد. وقت خود را تلف نکنید. بازرسی نماینده اداره کار کاملا متفاوت است.

گرفته شده از : آخرین اخبار حسابداری و حسابرسی/خبرآنلاین

 

بهرام نیک گهر  09127935220



:: موضوعات مرتبط: ساير , ,
:: برچسب‌ها: شکایت از کارفرما , بیمه نشدن کارگر , طرح دعوی از کارفرما ,
بسته خودآموز حسابداری آس حساب
این وبسایت در سامانه پایگاههای اینترنتی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. http://samandehi.ir/Default.aspx

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش حسابداري آسان و آدرس ashesab.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com